Mauritanië

Bekijkadvertenties

Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Mauritanië

Woningen te koop in Mauritanië

Mauritanië is een West-Afrikaanse staat die grenst aan de westelijke Sahara in het noorden, de Atlantische Oceaan in het westen, Senegal in het zuidwesten, Mali in het zuiden en oosten, en Algerije in het noordoosten. De hoofdstad is Nouakchott, gelegen aan de Atlantische kust.

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van onroerend goed te koop in Mauritanië, moet u weten dat Mauritanië twee grote steden heeft: Nouakchott en Nouadhibou die iets interessants kunnen bieden op de vastgoedmarkt. Nouakchott is de hoofdstad met ongeveer 850.000 inwoners, en dan wordt daar die ene beschouwd als de economische hoofdstad: Nouadhibou.

De onroerendgoedmarkt in het land is grotendeels onontwikkeld met schijnbare verschillen in levensstandaard.

Als u van plan bent onroerend goed te kopen in Mauritanië, is Kiffa een interessante stad, beroemd om zijn parels die beroemd zijn gemaakt door lokale ambachtslieden.

Een andere stad die unieke eigendommen te koop aanbiedt in Mauritanië nabij de grens met Senegal is Sélibaby die dankzij haar universiteit en de nieuwe ziekenhuisstructuur mogelijkheden kan bieden aan buitenlandse investeerders die willen investeren in onroerend goed te koop in Mauritanië

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 13500

Verkoop Andere (Commercieel), Mauritanië, Atar, Azougui, Azougui Mauritania Tracks

105,000.00EUR
Verkoop
Andere (Commercieel)

7200 m²
Hotel, camping, restaurant, bar, zwembad, huizen, palmentuin. Herenhuis
UNAVAILABLE
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB